REKLAMI GEÇ

İbrahim Sadri, gençlerle buluştu

İbrahim Sadri, gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri etkinliği kapsamında şair ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri, gençlerle buluştu. Vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirleri okuyan Sadri, gençlerle sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2017 Pazar, 15:21

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri programı kapsamında Denizli’ye gelen İbrahim Sadri, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gençlerle bir araya geldi. İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba isimli şiir dinletisinde okullardan katılan gençler salonu tamamen doldurdu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İbrahim Sadri ve ekibi vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirleri seslendirdi. Şiir dinletisine Gençlik Hizmetleri ve Spor Denizli İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş ve bazı okul müdürleri da katıldı. Coşkulu kalabalık zaman zaman Sadri’nin okuduğu şiirlere Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.

Şiir dinletisinde Gençlik Merkezi gönüllüsü gençlerden Mehmet Koçak, ‘Otuz Kuş’ şiirini okurken, Özge Oral da türkü okuyarak programa eşlik etti. Gençlerin performansı salondakilerce ayakta alkışlandı. Şiir dinletisinin ardından İbrahim Sadri, Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelip sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı