REKLAMI GEÇ

İmge, sanatçı yetiştiriyor

İmge, sanatçı yetiştiriyor

İmge Resim Atölyesi sanatçı yetiştirmeye devam ediyor. 2003’ten bu yana kurs gören 13 bayan ve atölyenin sahibi Hakan Balaban’ın eserlerinden oluşan sergi DTO Sergi Salonu’nda açıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2008 Pazartesi, 00:00

5 yıldır İmge Resim Atölyesi’nde kurs gören 13 kişi, dördüncü sergilerini DTO Sergi Salonu’nda halkın beğenisine sundu. Yaklaşık 75 eserin gösterildiği serginin açılışını, DYP Denizli Eski Milletvekili Mehmet Gözlükaya yaptı.

İmge Resim Atölyesi’nin sahibi Hakan Balaban’ın önderliğinde bir araya gelen ekip; Nursen Sönmeztürk, Emine Altuğ, Gülpembe Yakın, Nilgün Yılmaz, Hülya Yavuz, Hülya Çetinkaya, Selda Caner, Sündüs Karakurt, Hümeyra Alparslan, Nurten Uysal, Emin Alkan ve Adnan Doğan’dan oluşuyor.

Atölye çalışanları olarak ilerleyen günlerde sosyal projeler üretmek ve kamu yararına yönelik verimli aktivitelerde bulunmak için dernekleşme çalışmalarına girdiklerini söyleyen atölye sahibi Hakan Balaban, kendileriyle ortak çalışma yapmak isteyen girişimci kuruluşların tekliflerini de değerlendireceklerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı