REKLAMI GEÇ

İzmir Devlet Tiyatroları “Çiçu” ile Denizli’de

İzmir Devlet Tiyatroları “Çiçu” ile Denizli’de

İzmir Devlet Tiyatroları, usta yazar Aziz Nesin’in kaleme aldığı, kendini yalnızlığa mahkûm etmiş, toplumdan ve insanlardan tecrit etmiş bir adamın dramını anlatan “Çiçu” adlı oyunu Denizli’de seyircileri ile buluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2016 Perşembe, 16:55

İzmir Devlet Tiyatroları, eserleriyle bir döneme damgasını vuran Aziz Nesin’in, insanın yaşadığı ikilemi kurguladığı “Çiçu” adlı oyununu, Denizli Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’de sahneleyecek.

Rejisörlüğünü İzmir Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Tayfun Erarslan üstlendiği “Çiçu” adlı tiyatro oyununda, başrolde Arif Yavuz, yardımcı rollerde Pınar Egeli Karadağ, Bengi Ebru Atakan, Okan Koç yer alıyor.

Oyun, Çiçu adını verdiği oyuncak bebeği, kedisi, köpeği ve diğer ev hayvanları ile kendisine bir dünya yaratarak, evcilik oynayan “Adam”ın, tıpkı modern toplumun yalnızlaştırdığı birçok insan gibi, korkularının esiri oluşunu anlatıyor.
“Çiçu”, 19 Şubat saat 20.00 ve 20 Şubat saat 14.00 ve 20.00 de Devlet Tiyatroları Denizli Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi Sahnesi’nde izlenebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı