REKLAMI GEÇ

Karaçay’ın “İz bırakanlar” sergisi açıldı

Karaçay’ın “İz bırakanlar” sergisi açıldı

Denizli basın sektörünün önemli isimlerinden Muhammet Karaçay, DRT’de hazırlayıp sunduğu “Fotoğraflarla Anılar” programının konukları bu kez de “İz bırakanlar” sergisiyle Denizlililerin karşısına çıktı. Karaçay’ın sergisi, yoğun bir katılımla açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2018 Cuma, 19:02

DGC Başkan Yardımcısı Muhammet Karaçay’ın DRT’de hazırlayıp sunduğu “Fotoğraflar Anılar” programına konuk olan isimlerin dünden bugüne uzanan fotoğraflarından oluşan, “İz Bırakanlar Sergisi” Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergisi Salonu’nda açıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin, 10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen serginin açılışına AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, eski Denizli milletvekilleri ve belediye başkanları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışta davetlilere seslenen Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, bu tür etkinliklerin kent belleğinin kalıcı olması açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Boyacı, “Zamanda yolculuk olarak görüyorum. Denizli’ye önemli bir katkı sağlıyor bu sergi. Cemiyet adına çok mutluyum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunun altını çizerek, “Muhabbet Bey fotoğraf sergilemek istedi, tabi ki de bize destek olmak düşerdi. Fotoğraf anı ölümsüzleştiriyor. O yüzden bu sergiyi çok anlamlı buluyorum. Birçok değerleri gelecek nesle aktarıyor. Gazeteciler tarihe izler bırakıyor” diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, “Geçmişte taşlar oyulurdu iz bırakmak için. Şimdi ise teknoloji gelişti, fotoğraflarda anılar kaldı. Denizli’yi hep böyle kültürel etkinliklerle görmek isteriz. Çok güzel bir çalışma, herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından serginin açılış kurdelası kesildi.

Karaçay, davetlilere tek tek serginin hikayesini anlattı, fotoğraflar ve hikayelerine ilişkin bilgiler verdi.

Turan Bahadır Sanat Galerisi’ndeki “İz bırakanlar” sergisi, 11 Ocak’a kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı