REKLAMI GEÇ

Kent Şairlerinden 5 yıllık gelenek

Kent Şairlerinden 5 yıllık gelenek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, geleneksel hale getirdiği “Şiir Günleri” etkinliğinde 5. dönemine “Merhaba” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 10:14

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu’nun geleneksel hale getirdiği Şiir Günleri etkinlikleri yeni dönemine başladı. Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ve şairler katıldı.

Arzu Subakan Kabukçu, 5. yıllarına adım attıklarını belirterek, “Bizlerin burada bu güzel günü geçirmesinde ve bizlere edebiyat dolu bir ortam hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, “Böylesi bir ortamda olmaktan mutluyuz. 5 yıldır sürdürdüğümüz bir gelenek bu. Kent Şairleri Topluluğumuzla etkinliklerimiz bu yıl içerisinde de devam edecek” dedi.

“DENİZLİ ŞİİRE DOYACAK”
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de, “Kent Şairleri Topluluğu’nun nice 5 yıllara ulaşmasını diliyorum. Bu oluşumu bir bebek gibi elimizde büyüttük ve buraya her geldiğimizde başka bir güzellik görüyorum. Burası Denizli’de edebiyata, şiire ve sanata dair söyleyecek sözü olanlara açık bir meclis. Öncelikle bugüne kadar hizmet veren bütün şair arkadaşlarımıza büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. ‘Benim de şiire dair söyleyecek sözüm var’ diyen bütün hemşerilerimizi her cumartesi günü saat 13.00’te bu tarihi evde toplanmaya davet ediyorum” dedi.

Denizli’nin şiire ve sanata doymasını istediklerini belirten Değirmenci, sanat etkinliklerinin bu yıl da artarak devam edeceğini belirterek, desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı