REKLAMI GEÇ

Kentgaz’dan resim yarışması

Kentgaz’dan resim yarışması

Kentgaz’ın düzenlediği ve son katılım tarihinin 21 Mayıs 2010 olduğu yarışma, ilköğretim öğrencileri arasında düzenleniyor. Yarışma, Dünya Çevre Günü’nde düzenlenecek sergi ile son bulacak. Birincileri bekleyen ödül ise dijital fotoğraf makinesi.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2010 Perşembe, 16:57

Kentgaz tarafından düzenlenen “Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam” konulu resim yarışması, bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. İki kategori halinde düzenlenen yarışmada, geleceğimizin sahibi çocuklar çevreyi koruma ve sağlıklı yaşama alışkanlığı ile sanatı buluşturacak.

Temiz hava ve sağlıklı yaşama dair fikirlerini kağıt üzerinde canlandıracak ilköğretim öğrencilerinin tek yapması gereken ise serbest teknik ile hazırlanacak olan eserleri katılım formu ile birlikte Kentgaz Abone Merkezi’ne teslim etmeleri olacak. Yarışmaya katılım formları, okul müdürlükleri ve Kentgaz Abone Merkezi’nden temin edilebilir.

Birincilere ödül dijital fotoğraf makinesi
6 ve 9 yaş arası ile 10 ve 14 yaş aralığını kapsayan iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmada, her kategorinin birincisini dijital fotoğraf makinesi bekliyor. İkinci ve üçüncü olanlar ise kol saati kazanacak.

Kentgaz Genel Müdürü Işık Deniş yaptığı açıklamada, 3. Kentgaz Doğal Yetenekler Resim Yarışması ile çocuklarda çevreyi sevme ve koruma bilincine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Deniş, resimlerin en son 21 Mayıs 2010 tarihinde Kentgaz Abone Merkezi’ne teslim edilmesi gerektiğini hatırlatırken, “Sergilenmeye hak kazanan eserleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Makine Mühendisleri Odası Sergi Salonu’nda yapılacak sergide Denizlililer ile buluşturacağız. Doğaya gönül veren tüm Denizlilileri geleceğin sahibi çocuklarımıza da destek olmaları için sergimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı