REKLAMI GEÇ

Müzikli akşamlar

Müzikli akşamlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın her ay düzenlediği “Konservatuvar Akşamları” adlı konser dinletileri sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2015 Perşembe, 15:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın her ay Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği dalında düzenlediği Konservatuvar Akşamları adlı konser dinletileri izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Salonu’nda bu ay düzenlenen konserde, Kurtuluş Elmas, Haydar Demir, Ahnet Nuri Çağdaş, Alikazım Aksoy ve Ali Atasoy eşliğinde Esma Piber ve Hakan Kurucan solist olarak yer aldı. Segah ve acemaşiran makamında şarkılar seslendirilen etkinlikte, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Kaşif Demiröz ve Haydar Demir de sahne aldı. Usta sanatçıların acemaşiran, ferahfeza, segah ve hicaz makamlarında seslendirdiği çeşitli eserler uzun süre alkış aldı. İzleyicilere unutulmaz saatlerin yaşandığı konser yaklaşık iki saat sürdü. Etkinliğin konuğu olan Devlet Sanatçısı Teoman Önaldı, içinde bulunduğu atmosferden heyecanlandığını belirterek, konservatuara hayranlığını dile getirdi. Önaldı, sanata desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı