REKLAMI GEÇ

Köstebekgiller çocuklarla buluşuyor

Köstebekgiller çocuklarla buluşuyor

Teras Park Alışveriş Merkezi, çocukları severek izledikleri Köstebekgiller çizgi filmi karakterleri Boyo, Süslü ve Kösteban ile buluşturuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 12:13

Teras Park, 16-24 Ekim tarihleri arasında Köstebekgiller çizgi filminin sevilen karakterleri Boyo, Süslü ve Kösteban’ın çocuklar ile bir araya getiriyor.

16-24 Ekim tarihlerinde 13:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde canlı sahne gösterilerinin yanı sıra, moderatör ile sahne aktiviteleri de yer alacak.

Ayrıca faaliyet masalarında maske ve boyama etkinlikleri yapılacak, çocuklar Köstebekgiller ile hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da bulacak.

ETKİNLİK 9 GÜN SÜRECEK
denizli-teras-park-osman-kocaslan-icTeras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, çocuklara yönelik düzenledikleri etkinliklere Köstebekgiller’i de eklediklerini belirterek, “Ailelerin çocuklarıyla birlikte severek vakit geçirdikleri Teras Park Alışveriş Merkezi olarak Denizli’de ilk defa gerçekleştirilecek yeni bir çocuk etkinliği ile çocukları ve ailelerini buluşturacağız. 16-24 Ekim tarihleri arasında dokuz gün boyunca düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı