REKLAMI GEÇ

Kursiyerler eserlerini sergiledi

Kursiyerler eserlerini sergiledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kurslarda üretilen el emeği göz nuru eserler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir El Becerileri ve Kültür Sanat Evi’nde beğeniye sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 09:46

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “El Becerileri ve Ev Tekstil Ürünleri” kursiyerlerinin 17 farklı el sanatı dalından örnekler verdiği serginin açılışı yapıldı.

denizli-buyuksehir-sergi-ic

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir El Becerileri ve Kültür Sanat Evi’nde düzenlenen serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Gürses, eğitmenler, kursiyerler ve davetliler katıldı.

GELENEKSEL DEĞERLER YAŞATILIYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, serginin açılışında yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, kursiyerlerin 1 yıl boyunca yaptığı eserlerin beğeniye sunulduğunu söyledi.

Değirmenci, “Yenişehir Kültür Sanat Evi, bizim geleneksel değerlerimizi yaşattığımız ve emekli vatandaşlarımıza alternatif bir yaşam alanı sunduğunuz yer. İstiyoruz ki emekli vatandaşlarımız burada geleneksel kültürümüzü yaşayarak hobi edinsinler ve yaşam kalitelerini yükseltsinler” dedi.

denizli-buyuksehir-sergi-ic-1

Konuşmanın ardından Değirmenci ve beraberindekiler Yenişehir El Becerileri ve Kültür Sanat Evi’ndeki 17 farklı el sanatı dalından örnekler verilen karma sergiyi inceledi. Sergi, 3 Haziran 2016 Cuma gününe kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı