REKLAMI GEÇ

Lady Gaga’nın bornozu bu tezgahla dokundu

Lady Gaga’nın bornozu bu tezgahla dokundu

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın giydiği ve aynı zamanda sabahlık olarak kullandığı bornozun Buldan’da 50 metrekarelik bir atölyede dokunan bornozu kullandığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 10:14

Ferah IŞIK – Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Lady Gaga’nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı Buldan bornozuyla çektiği selfieye, şarkıcının moda sitesi olan lamaisongaga.tumbir.com’da da yer verilip, Denizli’ye övgüler yağdırıldı. Lady Gaga’nın internet sitesindeki paylaşımda, bornozlu fotoğrafının altında şu ifadeler kullanıldı:

“Lady Gaga bu sabah çektiği selfide giydiği bornoza yer verdi. Selfide giydiği bornoz, Türkiye markasıdır. Türkiye’nin Denizli bölgesindeki Oz Ra Tekstil firmasının ürünüdür. Denizli, Orta Çağlardan bu yana dünyanın en güzel havlularının dokunduğu yerdir.”

Bornozun üzerindeki ‘Oz Ra’ adlı markanın sahibi olan ve bornozu ABD’ye ihraç eden Buldanlı Rasim Arabacı, “Dünyaca ünlü sanatçının Buldan bornozunu kullanması bize mutluluk ve gurur verdi. Bir süre önce ABD’ye ihraç ettiğim bornozların bir kısmını 50 metrekarelik dedemden kalma imalathanede dokuduk, bir kısmını da fason olarak Denizli’de bir firmaya yaptırdım. İmalathanemiz çok mütevazi. Gemi mühendisiyim ama ata mesleğini yapıyorum. Babam, dedem, dedemin dedesi de tekstilciymiş. Dünyanın tanınmış birçok sanatçısı Denizli ve Buldan’da dokunan havlu, bornoz ve sabahlıklarını kullanıyor. Lady Gaga, bornozu büyük ihtimalle satış yaptığımız mağazadan almış” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı