REKLAMI GEÇ

Laodikya Fotoğraf Topluluğu 70 eserle Marmaris’te sergi açtı

Laodikya Fotoğraf Topluluğu 70 eserle Marmaris’te sergi açtı

Fotoğraf severlerin bir araya geldiği, 7 yıl önce kurulan Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) ilk şehir dışı sergisini Marmaris’te açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2018 Cumartesi, 14:48

Açıldığı ve isminin duyulmaya başladığı yıldan itibaren her yıl geleneksel olarak sergi açan Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), bu yıl bir ilke imza attı. Topluluk Marmaris’te bir sergi açarak, ilk şehir dışı sergisine imza atmış oldu. LAFOT Marmaris’te 25 üyesinin 70 ayrı fotoğrafını sergiledi.


Sergide Denizli il merkezi, çevresi ile ülkenin değişik yörelerinden ve dünyanın farklı coğrafyalarında çekilmiş fotoğraflardan oluştuğunu söyleyen LAFOT’un kurucusu ve yöneticisi Zeki Akakça, açılan sergi için topluluk üyelerinin tüm masrafları kendilerinin karşıladığını belirtti. Akakça, sergideki amacın Denizli’yi fotoğraf sanatı ve sahip olduğu tarihi, doğal ve turstik değerler ile yaşam tarzını il dışında tanıtmak olduğunu kaydetti.

Denizli’de fotoğraf sanatı adına yapılanların sadece il merkezi ile sınırlı kalmasının anlamlı olmadığı düşüncesiyle yola çıkıldığının altını çizen Zeki Akakça, “Bu ilk şehir dışı sergimiz.Topluluk üyeleri olarak olumlu sonuçlar alırsak, bu tür sergileri yurt dışında da yapmayı düşünüyoruz. Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Galerisi’ndeki sergi 15 Kasım tarihine kadar açık kalacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı