REKLAMI GEÇ

“Mimarlar ve yapıları” sergisi Forum Çamlık AVM’de açıldı

“Mimarlar ve yapıları” sergisi Forum Çamlık AVM’de açıldı

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen “Mimarlar ve Yapıları” sergisi Forum Çamlık AVM’de açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 09:00

Mimarlar Odası Denizli Şubesi geleneksel hale getirdiği proje sergilerini sürdürüyor. Forum Çamlık AVM’de açılan “Mimarlar ve Yapıları” sergisinde 20 mimarın 300’e yakın projesi sergilendi.

denizli-mimarlar-odasi-proje-sergisi-1

Serginin açılışında mimarları Vali Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de yalnız bırakmadı.

Sergideki tüm projeleri tek tek inceleyen Vali Altıparmak, projeler hakkında mimarlardan bilgi aldı. Denizli’deki mimarları öven Vali Altıparmak, “Denizli’deki mimar arkadaşlar güzel yapıtlar ortaya çıkarıyor. Daha güzel, başarılı yapıtları oluşturacaklarına da eminim” dedi.

Her yıl mimarların çalışmalarını Denizli halkı ile buluşturduklarını belirten Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Suat Bilgi, serbest çalışan mimarların çalışmalarını sergileme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Bilgi, “Vatandaşlarımızda sergileri gezerek fikir sahibi oluyor. Sergi’de 20 mimar arkadaşımızın projesi bulunuyor” dedi.

Bilgi, Denizlilileri projeleri incelemeye davet etti, serginin 27 Kasım’a kadar gezilebileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı