REKLAMI GEÇ

Murat Tavlı hayranlarıyla buluştu

Murat Tavlı hayranlarıyla buluştu

Çeşitli TV dizilerinde ve tiyatro oyunlarında rol alan yazar Murat Tavlı, Forum Çamlık D&R mağazasında gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla buluştu. “Hanfendi Bir Bakar mısın?” ve “Bu Yalnızlık Bana Fazla Bölüşelim Mi?’ adlı kitaplarını genç hayranları için imzalayan Tavlı, Denizli’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 16:47

Tiyatro oyuncusu ve birçok tv dizisinde rol alan sevilen sanatçı Murat Tavlı, Forum Çamlık D&R mağazasında gerçekleşecek imza gününde Denizlili okurlarıyla buluştu. 

Kadın-erkek ilişkisini anlattığı “Hanfendi Bir Bakar mısın?” ve “Bu Yalnızlık Bana Fazla Bölüşelim Mi?” adlı kitaplarını okurları için imzalayan Tavlı,”İlk kez Denizli’ye geliyorum ve geldiğim için çok memnunum. Havanın yağışlı olmasına, trafiğin yoğunluğuna rağmen çok sayıda okurumun gelmesi, beni sevindirdi. İyi ki Denizli’ye gelmişim” dedi.

murat_tavli_imza_ic

ELLERİNDE KİTAP İMZA İÇİN BEKLEDİLER
Murat Tavlı’nın okurlarını genellikle genç ve kadınlar oluşturuyor. Ellerinde kitaplarla imza için bekleyen genç kadınlar, Tavlı ile günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Tavlı, “Okurlarım genelde kadınlar. Ama erkek okurlarım da vardı. Bir tanesi için kitap bile imzaladım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı