REKLAMI GEÇ

Nuran Çağdaş Ören, 77 parçayla 2. kişisel sergisini açtı

Nuran Çağdaş Ören, 77 parçayla 2. kişisel sergisini açtı

Sanatçı Nuran Çağdaş Ören 12 yıllık emekle ortaya çıkardığı eserlerden oluşan 2. Kişisel sergisini Turhan Bahadır Sanat Galerisi’nde açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2018 Cumartesi, 09:35

Denizlili Sanatçı Nuran Çağdaş Ören, ahşap ve seramik sergisini Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Resim Galerisi’nde açtı. Bir hafta süreyle açık kalacak sergide 77 parça eser bulunuyor. 12 yıllık emeğin karşılığı olan eserler, sergiyi gezen sanatseverler tarafından büyük beğeni kazandı. “Tamgalarla Anadolu’ya Yolculuk” isimli sergi 18 ekim tarihine kadar gezilebilecek.

İkinci kişisel sergisini açmanın heyecanını yaşayan Nuran Çagdaş Ören, sergisinin açılışında yaptığı kısa bir konuşma ile mutluluğunu dile getirdi. Ören, “Çok heyecanlıyım. Bu gidişle adrenalin bağımlısı olacağım. Sergimin açılışına gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer taraftan Türk Tamgaları ve petrogliflerini, seramik, eski kapı pencere ve eski ahşapların üzerine, tarihsel bir süreci işleyen sanatçının sergisinde, seramikten kalem işine, sanatsal ahşap düzenlemeden taş işlemesine kadar bir çok farklı alanda ve teknikte eserler bulunuyor. 2001 yılında ilk kişisel sergisinden sonra çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı, çalışmalarına kendisine ait Ören Yeri Sanat Evi’nde devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi’nde de yüksek lisansını devam eden Nuran Çağdaş Ören, Ahmet Nuri Erikoglu Ortaokulunda Görsel Sanatlar Öğretmenliğine devam ederken, Ören Yeri Sanat Evin de yetiksin ve çocuklara hobi ve sanat eğitimi dersleri veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı