REKLAMI GEÇ

Ozanca’nın ilk albüm heyecanı

Ozanca’nın ilk albüm heyecanı

Türk Halk Müziği’nin genç temsilcilerinden Ozan Ozanca ilk albümünü çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Kayıt çalışmaları tamamlanan albümün Ekim ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2014 Pazar, 12:38

Halk müziği severlerin Ozan Ozanca olarak tanıdığı Ozan Karpuz, bir süredir Denizlihaber’de de “Öyküleriyle Denizli’nin Türküleri” isimli bir köşe hazırlıyor.

Ekim ayında piyasaya çıkması beklenen albümde Ozan Ozanca’nın seslendirdiği 10 ayrı türkü yer alacak. Bekilli yöresinin daha önce hiç keşfedilmemiş ‘Dam üstüne dam yaptım’ isimli yerel türküsünü derleyen ve ilk kez profesyonel bir şekilde seslendirecek olan Ozan Ozanca, bu albümde Burdur, Muğla, Aydın ve Denizli yöresinden halk türkülerine yer veriyor. Albümde 10 derleme yer alacak.

Kayıt çalışmaları İstanbul’da tamamlanan Ozanca’nın albümü, sanatçının ilk albümü olacak. Denizli’de uzun yıllardır sahne alan Ozanca, “Canlı performansla kentte beni gururlandıran bir kitleye ulaştım. Özellikle dinleyenlerimin isteğini yerine getirerek bir albüm yapıyorum. Amacım 15 yıllık tecrübemi bu albümle taçlandırmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı