REKLAMI GEÇ

Özay Gönlüm türküleriyle anıldı

Özay Gönlüm türküleriyle anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, halk kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan sanatçı Özay Gönlüm’ün 16. ölüm yıldönümü anısına “Ustaya Saygı” programı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2016 Çarşamba, 12:14

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen anma gecesine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve sanatçının sevenleri katıldı.

denizli-buyuksehir-ozuy-gonlum-16-yilinda-anildi-1

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları seslendirdikleri Özay Gönlüm türküleri ile salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı. Özay Gönlüm’ün derlediği Denizli’nin Horozları, Hatçam Çıkmış Gül Dalına, Asmam Çardaktan, Sobalarında Kuru Da Meşe Yanıyor ve Evlerinin Önü Bulgur Kazanı gibi eserlerini seslendiren konservatuar sanatçılarının konseri beğeni topladı.

denizli-buyuksehir-ozuy-gonlum-16-yilinda-anildi-2
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, gecenin sonunda yaptığı konuşmada, salonu dolduran herkese teşekkür etti. Gökoğlan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Özay Gönlüm gibi değerlerimize sahip çıkmayı sürdürüyoruz. Kültürümüze kattığı eserlerle kendi döneminin ötesine geçen ve bizlere önemli eserler bırakan Gönlüm’ü gelecek nesillere aktarmaya ve O’nu eserleri ile anmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı