REKLAMI GEÇ

PAÜ’de resim şenliği

PAÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Pamukkale Üniversitesi 1. Resim Şenliği ve şenlik kapsamında yapılan resim yarışması için başvurular tamamlandı. Şenlik, 11 Mart Salı günü başlıyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

Pamukkale Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve ilköğretim 1. ve 2. kademe öğrencilerinin katılımıyla yapılan Pamukkale Üniversitesi I. Resim Şenliği ve şenlik kapsamındaki “Hayallerim, dünyam ve ben” konulu resim yarışması için başvurular tamamlandı.

Resim seçici kurulu değerlendirmesini yaptıktan sonra dereceye giren öğrencilere, 11 Mart Salı günü PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek tören ile çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca Denizli’nin yetiştirdiği ünlü ressamlardan Ressam İbrahim Çallı’nın torunu Ressam Yaşar Çallı’nın da katılımcılara bir konferans vererek şenliğe renk katması bekleniyor.

Ardından sergi açılışı ile yarışmaya katılan tüm eserler sergilenecek. Pamukkale Üniversitesi Resim Şenliği’nde, PAÜ Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının da resimleri yer alacak. Sergi beş gün boyunca gezilebilecek

“Hayallerim, dünyam ve ben” konulu resim yarışmasının yürütme kurulu, geleceğe yaşanılır bir dünya bırakmak, gelecek kuşakların seslerini duyurmalarını sağlamak için ve küresel kirlenmenin önüne geçebilecek bilince katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti. Kurul üyeleri, hızla artan savaşların, orman yangınlarının ve yaşamı tehdit eden kirliliğin dünyamıza ve çocuklara verdiği zararlara dikkat çekmeyi arzuladıklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı