REKLAMI GEÇ

PAÜ’de resimlerle Atatürk sergisi

PAÜ’de resimlerle Atatürk sergisi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü’nden 45 öğrencinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü resmettiği tükenmez kalem resimleri sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 12:38

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışı Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta davetlilere seslenen Prof. Dr. Erdinç Duru, “Atatürk’ü Atatürk yapan birçok şey söylenebilir ama anlamlı olan şu ki; üç kuşağın yüreğine sevgi ile dokunabilen lider tarihte çok azdır. Atatürk bunu başarmış bir liderdir. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Davetlilerin ilgiyle incelediği sergide, Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yüksel Hancıoğlu Atatürk temalı tükenmez kalem çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nden yaklaşık 45 öğrencinin hazırladığı tükenmez kalem çalışmalarının dışında sergide Atatürk’ün sözlerinden yola çıkarak yapılan tasarımlar ve grafik tasarım çalışmaları da yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı