REKLAMI GEÇ

Seramik meraklıları bu sergi sizin için

Seramik meraklıları bu sergi sizin için

Turan Bahadır Sergi Salon’unda ‘Toprağın Ateşle Dansı’ isimli seramik sergisi açıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 09:47

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan seramik kursuna katılan kursiyerlerin yaptıkları eserler Turan Bahadır Sergi Salon’unda “Toprağın Ateşle Dansı” isimli sergi ile beğeniye sunuldu. Serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kursiyerler ve davetliler katıldı.

ic-2

Seramik Kursu Eğitmeni Aynur Mutlu, “Seramik sanatı zahmetlidir ama bir o kadar da zevklidir. Kursiyerler seramik çamuruyla tanıştıktan sonra hayattan farklı bir zevk aldıklarını ve toprakla uğraşmaktan çok mutlu olduklarını sık sık dile getirdiler. Çoğu zaman ‘Atölyenin kokusunu özledik hocam’ diyerek çalışmaya geldiler. Bizden bu konuda desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

ic-1

Toprağın Ateşle Dansı isimli seramik sergisinde 47 kursiyere ait 250 eser bulunuyor. Eserler talep olması durumunda satılacak. Sergi 9 Haziran’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı