REKLAMI GEÇ

Şiir dostları Dünya Şiir Günü’nde buluştu

Şiir dostları Dünya Şiir Günü’nde buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, PAÜ Şiir Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2018 Perşembe, 11:49

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Şiir Topluluğu ve PAÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu, 21 Mart Dünya Şiir Günü nedeniyle bir program düzenledi.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Şiir Dinletisi programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, PAÜ Şiir Topluluğu Danışmanı Havva Kutlu Ergül ve davetliler katıldı.

KONUK ÖĞRENCİLER KENDİ DİLLERİNDE ŞİİR OKUDU
Gecede Arnavutluk, Bangladeş, Kazakistan, Kenya, Özbekistan, Rusya ve Tanzanya olmak üzere 7 farklı ülkeden Denizli’de öğrenim gören PAÜ öğrencisi, kendi dillerinde şiirler okudu.

Kent Şairleri Topluluğu ve PAÜ Şiir Topluluğu üyeleri de şiirleriyle geceye renk kattı.Çok sayıda şiir dostunun bir araya geldiği gecede şiir severler unutulmaz zaman geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı