REKLAMI GEÇ

Tavas’ı fotoğrafladılar, eserlerini sergilediler

Tavas’ı fotoğrafladılar, eserlerini sergilediler

Tavas Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren resimler, açılan sergi ile Tavaslıların beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 13:12

Kadın Kültür Evi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas’ta yaşamın renklerine dokunarak tarihin ve doğanın seyrini anlatmak amacıyla ulusal bazda fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirterek, “Yarışma sonucunda 124 fotoğrafçının 725 eseri içinden jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda ödül alan fotoğraflarla birlikte 40 fotoğraf özel, mansiyon ve sergileme kategorilerinde dereceye girdi. Fotoğraf bir kentin geleceğe bırakılan en önemli mirastır. Birinci ‘Tel Kırma’, ikinci ‘Top Tarhana’, üçüncü olan ise ‘Çömlekçi’ isimli fotoğrafları bizim kültürümüz, yaşantımız, hafızamız ve özümüzdür. Yine tarım kategorisinde özel ödül alan ‘Pekmez’ mansiyon ödülleri alan ‘Leblebi’ bu coğrafyanın gerçekleridir” dedi.

tavas-fotograf-sergisi-1

“Kültür, Yaşam, Mekan” ve “Tavas’ta Tarım” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışma Tavas’ın tüm güzelliğini ve dokusunu gerçekçiliği ile yansıtarak vatandaşlardan tam not aldı.

tavas-fotograf-sergisi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı