REKLAMI GEÇ

Tiyatro bileti getirene bir fidan hediye

Tiyatro bileti getirene bir fidan hediye

Sahne sanatları ve organizasyon sektöründe faaliyet gösteren Artistik İşler, çocuklara ağaç sevgisi aşılamak ve fidan dikimine özendirecek bir faaliyete imza atıyor. “Oyuncak Tamircisi” adlı çocuk oyununun bileti getiren herkese bir fidan hediye edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2016 Salı, 11:12

Artistik İşler’in organizasyonuyla sahnelenecek “Oyuncak Tamircisi” oyunuyla çocukların doğaya sahip çıkmasına öncülük edilecek. 4-12 yaş grubu arasındaki çocuklara ve çocuk ruhunu yitirmeyen yetişkinlere hitap eden oyunda, onarılmak üzere oyuncak tamircisine bırakılan oyuncakların sahiplerine teslim edileceği günü umutla bekleyişleri anlatılıyor.

Gamze Şatana’nın yazdığı ve İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hülya Savaş’ın yönettiği oyun; arkadaşlık, dayanışma, sağlıklı beslenme gibi konularda çocuklara önermelerde bulunan eğlenceli bir tiyatro oyunu olarak öne çıkıyor.

30 Ocak Cumartesi günü Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda saat 13.00, 14.30 ve 16.30’da sahnelenecek oyunun biletlerine ise Halikarnas Kültür, Baykuş Cafe ve Donkişot Kitabevi gibi bilet satış noktalarından ulaşmak mümkün.Oyunun biletini getiren herkese hediye olarak bir fidan verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı