REKLAMI GEÇ

Türkan Şoray’lı imza günü

Türkan Şoray’lı imza günü

Denizli’de yerleşik Kağaç firması, ürünlerini satışa sunduğu bir market zincirinde, beyaz perdenin ünlü ismi Türkan Şoray’ı konuk etti. Türk sinemasının Sultanı, “Benim Sinemam” isimli kitabını Egeli hayranlarına imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2015 Çarşamba, 14:19

Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren Kağaç firması, imza günü etkinliklerinden bir yenisini aha gerçekleştirdi. Birçok ünlü ismi konuk eden firma, bu geleneğini Türkan Şoray ile sürdürdü. Ancak, bu kez imza gününün adresi Denizli yerine Turgutlu oldu.

Denizli merkezli marketler zincirinin Turgutlu şubesindeki imza gününe Türkan Şoray’ın katıldığını öğrenen hayranları, buraya akın etti. Yaşanan izdihama rağmen hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Türk sinemasının Sultanı, “Benim Sinemam” isimli kitabını da imzaladı.

BİR YIL UĞRAŞTI
Kağaç firması yöneticisi Şadan Figen, Türkan Şoray’ı imza gününe katılması için bir yıllık uğraşın sonucunda ikna ettiğini belirterek, “Türkan Hanımı ikna etmek zor oldu ama imza gününe gösterilen ilgi her şeye değdi. Bu etkinliğe katılmayı kabul etmesindeki en büyük etken bölgemizde imza günü yapmamış olmasıydı” dedi.

Figen, bu yıl düzenleyecekleri diğer imza günü etkinlikleri için görüşmelerin devam ettiğini, bundan sonraki imza gününü yine sinemanın ünlü üsümlerinden Cüneyt Arkın ile yapmak istediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı