REKLAMI GEÇ

USED, Norveç’de Türkiye’yi temsil edecek

USED, Norveç’de Türkiye’yi temsil edecek

Uluslar arası Sanat Eğitimcileri Derneği (USED), Mültecilerin Sosyal Hayata Katılımı (PARSOL) projesi kapsamında Norveç’te Türkiye’yi temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2016 Çarşamba, 14:15

Merkezi Denizli’de bulunan Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği’nin (USED) koordinatörlüğünde PARSOL projesi hazırlandı. USED ekibi, projeyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Norveç’e gidecek.

denizli-used-norveç-yolcusu-ic

Üç gün sürecek toplantılarda, sanatçı mültecilerin sanat çalışmalarıyla topluma entegrasyonu konuşulacak. Proje kapsamında sosyal medya üzerinden yapılan anketlerin geri bildirimi paylaşılacak. Hollanda ve Türkiye ayağı gerçekleşen projeye İspanya, Portekiz, Norveç, Hollanda, İtalya ve İngiltere’de sanat ve mültecilerle ilgili sivil toplum örgütleri de ortak konumunda.

PARSOL projesi bilişim sorumlusu Yasin Köse, proje sürecini başarılı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Proje kapsamında yaptığımız etkinlikler sosyal medya üzerinden yoğun ilgi topladı. Sosyal medya hesaplarımıza gelen analitik sonuçlarda son bir ayda üç kat bir artış söz konusu. Bu da projemizin ne kadar başarılı olduğunu gösteren ayrı bir nokta. Sosyal medya hesabımız üzerinden birçok ülkeden takipçilerimiz de var. Hatta birçok mülteci arkadaşımız sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizimle çalışmak iletişime geçti. Ayrıca anket çalışmalarımız sonucu olumlu ve olumsuz birçok dönüş aldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı