REKLAMI GEÇ

Yağmur-Kıyamet Çiçeği’ne muhteşem gala

Yağmur-Kıyamet Çiçeği’ne muhteşem gala

Henüz 33 yaşındayken 2005 yılında kansere yenik düşen Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu’nun hayatından bir kesiti konu alan “Yağmur-Kıyamet Çiçeği” isimli filmin Denizli Galası, Teraspark Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 09:47

Onur Aydın’ın “Aynı” isimli eserinden sinemaya uyarlanan “Yağmur-Kıyamet Çiçeği” filminin galasına yapımcılar Şaban Tokdemir ve Gülay Kuriş ile oyuncular Sait Genay ve Engin Hepileri katıldı. Tokdemir, Kuriş, Genay ve Hepileri, gala programına katılanlarla bir süre sohbet etti, soruları yanıtladılar.

OLAYLAR 4 DALDA BİRLEŞTİRİLDİ
Sanatçı Sait Genay, Denizli’deki galaya katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzonlular çok neşeli insanlardır. Bütün fıkralar Karadeniz’den çıkar. Biz gerçek olayları 4 dalda birleştirdik. Ortaya da güzel bir iş çıktı. Kazım Koyuncu’nun da hayatından bir kesiti drama şeklinde anlattık” dedi.

YAPIMCILAR İÇİN İLK’LERİ BARINDIRAN FİLM
Yapımcı Gülay Kuriş’ de Yağmur-Kıyamet Çiçeği’nin kendileri için her anlamda ilkleri taşıyan bir film olduğunu, çok inandıkları bu projede başarı elde etmek istediklerini, filmde Kazım Koyuncu’nun yaşamından kesit sunduklarını söyledi.

Filmin bir diğer yapımcısı Şaban Tokdemir de film ile ilgili düşüncelerini “Sinema severler bu filmi izlediklerinde tüm meseleyi anlayacaklardır. Bu anlamda da takdir ettikleri yere koyacaklardır” sözleriyle ifade etti.

BEĞENİ TOPLADI
Tarihin büyük felaketlerinden arasında yer alan Çernobil’i, etkileyici bir aşk hikâyesini, 1995-1996 sezonunda Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye kaybettiği şampiyonluk maçının ardından intihar eden bir taraftarın öyküsünü ve genç yaşta hayatını kaybeden Karadeniz’in efsane sanatçısı Kazım Koyuncu’nun hikâyesini iç içe anlatan film gecede beğeni topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı