REKLAMI GEÇ

Barış Manço konserle anıldı

Barış Manço konserle anıldı

Denizli Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle Barış Manço, ölümünün 15. yılında anıldı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Grup Anadolu, sanatçının şarkılarını seslendirildi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2014 Çarşamba, 12:56

Etkinliği izleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Barış Manço hayranlarına seslenerek, “İşte Barış Manço sevgisinin en güzel örneğini sizler gösteriyorsunuz. Büyük usta aramızdan ayrılalı 15 yıl oldu ve şarkıları dillerden dillere dolaşmaya devam ediyor. Bu arada, artık bu salonlar bu sevgiye yetmez oldu. Sanırım 600 kişilik salona 1000 dolayında katılım var. Bir o kadar da dışarıda kalmış. Bizim de sizlere bir müjdemiz var. Sanat ve Kültür Merkezi yapımına başladık. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi yapımı ise tüm hızıyla devam ediyor. Artık bin kişilik, 2500 kişilik salonlarda konserler izleyeceksiniz” dedi.

Zolan, konuşmasının ardından solist Mehmet Bacaklı ve konuk sanatçı Aydın Ayba’ya plaket ve çiçek verdi.

Grup Anadolu solisti Mehmet Bacaklı, sahneye çıkmasının ardından salonda büyük bir coşku yaşandı. Bacaklı, sanatçının birbirinden güzel şarkılarını hayranları için söyledi. Manço hayranları, bazen şarkılara eşlik ederken bazen de konsere gelemeyen yakınlarına cep telefonu aracılığıyla şarkıları dinletti.

Konuk sanatçı Aydın Ayba da, Manço’nun unutulmaz eserleriyle salondakileri yıllar öncesine götürdü. Yaklaşık 2 saat süren konserde, izleyenler hem unutulmaz bir konser yaşadı hem de Manço’ya olan özlemlerini giderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı