REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in 10 Kasım konserinde Ata’ya sevgi seli

Büyükşehir’in 10 Kasım konserinde Ata’ya sevgi seli

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümü dolayısıyla bir anma gecesi düzenledi. Ata’ya sevgi seli haline dönüşen konserde konuşan Başkan Osman Zolan, “Biz bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 15:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, önceki dönemlerin belediye başkanlarından Ali Marım ve Ziya Tıkıroğlu, davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonun tıklım tıklım dolu olduğu anma gecesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı.

“HÜR VE BAĞIMSIZ YAŞIYORSAK ATATÜRK’E BORÇLUYUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, “Biz bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak ömrünü bu ülkeye vakfeden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. O’nu minnet şükran ve saygıyla anıyorum. Bize düşen görev O’nun bıraktığı emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak ve göstermiş olduğu hedeflerin daha da üstüne doğru koşmaktır. Muhasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaktır. O’nun emeklerinin karşılığını ancak böyle ödemiş oluruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı