REKLAMI GEÇ

Denizlili genç Osman Suna sesiyle büyüledi

Denizlili genç Osman Suna sesiyle büyüledi

Denizlili genç müzisyen Osman Suna, dün akşam yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasında sahne aldı. “Özledim” şarkısını seslendiren Osman Suna, performansıyla Seda Sayan’ı döndürdü, hikayesiyle de jüri üyelerini bir hayli şaşırttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2018 Pazartesi, 15:44

O Ses Türkiye yarışması yine bir Denizlili genci ağırladı. Yarışmaya Denizli’den katılan ve “Özledim” şarkısını seslendiren Osman Suna performansıyla jüri üyelerinden Seda Sayan’ı döndürmeyi başardı. Aynı yarışmaya 2016 yılında da katılan Osman Suna, o zaman “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” türküsünü seslendirmiş, ancak hiçbir jüri üyesi dönmediği için elenmişti.

HİKAYESİ JÜRİ ÜYELERİNİ ŞAŞIRTTI
Seda Sayan’ın dönmesi ve onun takımına katılmasının ardından rahatlayan Osman Suna, hayat hikayesiyle jüri üyeleriyle yarışmanın konuklarını hem güldürdü, hem de şaşırttı. İki yıl önce de katıldığın, ancak elendiğini belirten Osman Suna, “Artık heyecanını attın Osman diye düşündüm, ama öyle değilmiş” dedi.

Heyecanı ve hikayesi ile özellikle Beyazıt Öztürk’ün esprili sorularıyla karşılaşan Osman Suna, Denizli’de müzik piyasası iyi olmadığı için müzikle uğraşmadığını ve dekorasyon işiyle uğraştığını söyledi.

Müziğe ilk adımı attığında liseler arası ses yarışmasına katıldığını, ancak sonuncu olduğunu dile getiren Osman Suna, “O zaman 20 yarışmacı arasında sonuncu olmuştum, 2 yıl sonra aynı yarışmada birincilik elde ettim” dedi.

Jüri üyelerinin 2 yıl üzerinde yaptığı espriler programa damga vurdu. Sohbetin son bölümü otomobil karbiratörüne kadar uzandı. Osman Suna, klasik bir aracı olduğunu ve uğraşmayı sevdiğini söylemesiyle sohbet daha da renkli hale geldi.

YOLUNA SEDA SAYAN İLE DEVAM EDECEK
Osman Suna, iki yıl önce elendiği O Ses Türkiye Yarışması’nda Seda Sayan’ın takımında yoluna devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı