REKLAMI GEÇ

Denizlili hemşehrilerinden destek bekliyorlar

Denizlili hemşehrilerinden destek bekliyorlar

Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’na Denizlili iki öğrencinin üyesi olduğu İzmir Özel TAKEV Lisesi grubu da katılıyor. Yusuf Mert Başkaya ve Nevzat Özel, Denizlili hemşehrilerinden destek bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 12:43

Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan artıyor. Yarışmanın favorilerinden İzmir Özel TAKEV Lisesi grubunun iki üyesi Denizlili. 

Hayat Müzik Evi’nde 2011 yılından beri müzik eğitimi alan Yusuf Mert Başkaya ve Nevzat Özel, TAKEV Lisesi’nde kurdukları grupla, Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’na katıldı. Grup, Metallica – Turn The Page performansıyla izleyicileri hayran bıraktı.
Yusuf Mert Başkaya Denizlili İşadamı İlker Başkaya’nın oğlu… Nevzat Özel de, NESA Tekstil’in sahibi Nevzat Özel’in torunu, Genel Müdür Ali Fuat Özel’in oğlu…

Büyük final için oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren Başkaya ve Özel, Denizlili hemşehrilerinden destek bekliyor. Öğrencilerin heyecanına ortak olmak ve onlara destek olmak için aşağıdaki linkten oy kullanabilirsiniz.

www.liseninyildizi.com/Detail.aspx?ContesterID=427

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı