REKLAMI GEÇ

Albüm Doğuş Grup’tan

Albüm Doğuş Grup’tan

Buldanlı Sanatçı Bedri Sarıkaya Doğuş Grup’tan çıkardığı “Özledim Ben Oraları” adlı albümünün tanıtımını, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 12:56

Denizli Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı İskender Doğan’ın sahibi olduğu Doğuş Grup, 7. albümünü Buldanlı sanatçı Bedri Sarıkaya’ya çıkardı. ‘Özledim Ben Oraları’ isimli albümün tanıtımı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

Doğuş Grup’un sahibi ve Denizli Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı İskender Doğan, “Son albümümüzü Bedri Sarıkaya’ya yaptık. Denizli’de çok yetenekli arkadaşlarımız var, bunlardan birisi de Bedri Sarıkaya. Bağlamasıyla ve sesiyle ikinci Müslüm Gürses olmaya aday. İstanbul’da bu işi yaptırmak 10 bin-15 bin dolar arasında değişiyor. Doğuş Grup olarak yetenekleri tespit edip, ücret karşılığı olmadan kliplerini çekmelerine ve albümlerini hazırlamalarına yardımcı oluyoruz. Kendi memleketimiz haricinde İstanbul’dan 3, İzmir’den de 3 arkadaşımız ile sözleşme yaptık. Denizli’nin adını duyuracağız” dedi.

‘Özledim Ben Oraları’ isimli ilk albümünü çıkarmanın heyecanını yaşadığını belirten Bedri Sarıkaya, “Çok heyecanlıyım. Bana destek veren İskender Doğan’a ve Doğuş Müzik yapımcılığa teşekkür ederim. Albümün 11 eserden oluşuyor. 3 eser kendime ait, 5 eser de farklı sanatçıların. 3 eser ise anonim çalışma” dedi.
Toplantı sonunda Bedri Sarıkaya albümünü basın mensuplarına hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı