REKLAMI GEÇ

EFL müzik yarışmasında final vizesi arıyor

EFL müzik yarışmasında final vizesi arıyor

Erbakır Fen Lisesi’nden beş öğrencinin EFL ismiyle oluşturduğu müzik grubu, 18. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda bölge elemelerinde ilk beşe girerken, Türkiye finalinde yarışabilmek için Denizlililerden oy desteği bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2015 Cuma, 10:39

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması bölge elemeleri İzmir’de yapıldı. Bölge yarışmasına Denizli EFL; Efe Can Doğanalp, Ahmet Kürşad Çiftçi, Deniz Çakır, Hilmi Berkan Abacıoğlu ve Yaşar Yılmaz Karabulut’tan oluşan grupla katıldı.

Çeşitli illerdeki 109 okuldan müzik gruplarının katıldığı elemelerde; akord, armanizasyon, tonalite, tempo, enstrümanistlerin çalma teknikleri, yorumcuların söyleme teknikleri, grup uyumu, sahne performansı gibi değerlendirmeler yapıldı. Bu değerlendirmelerin sonucunda Denizli EFL, Teoman’ın “Uykusuz Her Gece” isimli şarkısıyla ilk beşe girmeyi başardı.

Şimdi sırada 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak Türkiye finali var. Oylamanın sonuçlanmasıyla birlikte finalde yarışacak 16 grup belirlenecek. EFL Grubu üyeleri, Denizlililere “18. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda işi şansa bırakmak istemiyoruz. En çok oy alan ekip olabilmek için sizlerin destek ve oylarına ihtiyacımız var” çağrısında bulundu.

Erbakır Fen Lisesi’nin bu heyecanına ortak olmak ve destek vermek isteyenler

“www.liseninyildizi.com/Detail.aspx?ContesterID=396” linkini tıklayarak EFL Grubu için oy kullanabilecek.

Yorumlar

yaşar yılmazkarabulut   -  Bağlantı 17 Nisan 2015, 23:08

Grubun bassistiyim. Desteğinize ihtiyacımız var. İlimizi temsil etmek istiyoruz şimdiden teşekkür ederiz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı