REKLAMI GEÇ

Erol Evgin’e 35 yıllık fotoğraf sürprizi

Erol Evgin’e 35 yıllık fotoğraf sürprizi

Denizli’de Yardım Sevenler Derneği’nin 75’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemekte sahneye çıkan ve davetlilere unutulmaz şarkılarını söyleyen Erol Evgin’e 35 yıl önce Denizli’de çekilmiş bir fotoğrafı hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 13:44

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Denizli Yardım Sevenler Derneği’nin 75’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Dedeman Park Otel’de düzenlenen yemeğe çok sayıda davetli katıldı. Yardım Sevenler Derneği Denizli Şube Başkanı Jale Erdoğan, derneğin kuruluşunun 75’inci yılını kutlamaktan dolayı onur duyduklarını söyledi. Erdoğan, “Dernek olarak 81 ilde 142 şubesiyle fakirin, yoksulun okuyamayan öğrencilerin yanında olmaya çalıştık” dedi.

Sahneye gelen Erol Evgin, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı, söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Şarkı aralarında fıkralar anlatan ve espriler de yapan Evgin, herkesi güldürdü. Davetliler, Evgin’in şarkılarına eşlik etti.

Gecenin sonunda Evgin’e fotoğraf sürprizi yapıldı. Erol Evgin’in 1981 yılında polis gecesi için geldiği Denizli’de sahnede Cengiz Akhisar tarafından çekilen fotoğrafı 35 yıl sonra yine sahnede hediye edildi.

denizli-erol-evgin-36-yillik-fotograf-suprizi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı