REKLAMI GEÇ

Ezhel, ilk açık hava konserini Saldafest Marmaris’te verecek

Ezhel, ilk açık hava konserini Saldafest Marmaris’te verecek

Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden biri olma iddiasındaki SaldaFest Marmaris’e sayılı günler kaldı. Selda Bağcan’dan Teoman’a birbirinden ünlü 18 sanatçı ve grubun sahne alacağı ve 3 gün sürecek festivalde ünlü rap sanatçısı Ezhel, doğum gününü açık hava konseriyle kutlayacak. Festivale Ateş Böceği Derneği gibi çevreci topluluklar da yoğun destek veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 13:58

İstanbul’dan Ankara’ya yurdun dört bir yanından gençlerin bir araya geleceği Salda Fest Marmaris 29 Haziran’da başlıyor. 3 gün sürecek ve 18 ünlü sanatçının sahne alacağı gençlik festivali, Marmaris Çamlı Köy Saklı Göl sahilinde gerçekleştirilecek.

SELDA BAĞCAN İLE BAŞLIYOR
SaldaFest Marmaris Gençlik Festivali’nin ilk konserini 29 Haziran akşamı Selda Bağcan verecek. Festivalde Boom Pam ile sahne alacak Bağcan’ın dışında, Can Bonomo, Pera, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sattas, Cheesbrothers, Hayko Cepkin, Manuş Baba, Adamlar, Sena Şener, Denizlili gençlerin oluşturduğu grup Vera, Hey Dougles, Teoman, Manga, Yeni Türkü, Son Feci Bisiklet, MayDay ve Ezhel gibi önemli isimler de sahne alacak.

EZEL İLK KONSERİNİ VERECEK
29-30 Haziran 1 Temmuz Tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde 9 binden fazla gencin buluşması düşünülüyor. Çadır kampıyla 3 gün boyunca Ege’nin en güzel sahillerinden birinde konaklamanın yanı sıra günü birlik girişlerin de yapılacağı festivalde cezaevinden yeni çıkan ünlü Rap Sanatçısı Ezhel de ilk açık hava konserini verecek. Ezel sahnede doğum gününü de kutlayacak.

EN ÇEVRECİLER ÜNLÜLERLE TANIŞACAK
İçinde sosyal sorumluluk projeleri ve çevre hareketlerini de barındıran gençlik festivaline katılacakları çeşitli sürpriz ödülleri içeren yarışmalar da bekliyor. Bunlardan en ilginci ise çevre duyarlılığı konusunda olanı. Keza yarışmaya katılacak gönüllülerden en iyi performans sergileyip en çok bilekliği toplayanlar festivale katılan ünlülerle tanışma fırsatı bulacak. Doğa konusundaki ulusal gençlik hareketlerinden biri olan Ateş Böceği Derneği’nin de gönüllüler arasında olduğu festival hakkında ayrıntılı bilgi, www.saldafest.com adresinde.

BU BİR SOSYAL SORUMLUK PROJESİDİR
Etkinliğin Denizlili genç organizatörlerinden Haluk Özer, ilki düzenlenecek gençlik festivalinin bir müzik organizasyonundan çok gençlik duyarlılığının her yönüyle ortaya konacağı sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizdi. Çevre duyarlılığı konusunda öncü hareketlerinden Ateş Böceği Derneği’nin 200 kişilik bir toplulukla gelerek katılımcıların tümünü içine alacak farklı aktiviteler ortaya koyacağını aktaran Özer, hazırlanan tüm etkinlik görsellerinde de bu duyarlılığın ortaya konduğunun altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı