REKLAMI GEÇ

Genç işadamlarının Tekil-A’sından ilk şarkı ilk klip: İçelim mi?

Genç işadamlarının Tekil-A’sından ilk şarkı ilk klip: İçelim mi?

Denizlili genç işadamlarının müzik tutkularını hayata geçirmek yaklaşık 10 yıl kadar önce kurduğu Tekil-A isimli rock grubu, bir başka genç işadamının sözlerini şarkı yaptı. Marco Visa Ajans iş başına geçti ve Bayram Tunç’un yönetmenliğinde grubun ilk şarkısı klipleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2016 Cumartesi, 13:37

Yapı, finans, akademi… alanlarında başarılı birer işadamı ve uzman olan Denizlili genç işadamlarının 2006’da kurduğu Tekil-A isimli müzik topluluğu, kentin yakından bilinen müzik markası.denizli-isadami-tekil-a-icelim-mi-inceoglu-klip-i

Coza Yapı‘nın 2. kuşak patronu Erdem Coza’nın gitarın yanı sıra
vokalliğini yaptığı grupta klavyede Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyesi ve PAÜ öğretim üyesi Halit Coza yer alıyor. Solo gitar ve geri vokalde Erikoğlu Holding Finans Direktörü Alper Varlıker’in yer aldığı topluluğun bas gitaristi ise makine mühendisi Göksel Parlar. Davulda bankacı Kadir Akdil’in olduğu grup, renkli ve eğlenceli performanslarıyla seviliyor.

10 yıllık sahne deneyimlerini bir şarkıyla taçlandırmak isteyen Tekil-A kendileri gibi işadamı olan Cem İnceoğlu’nun İçelim mi? isimli sözleri besteledi. Bununla da yetinmeyen Tekil-A, bir klip çekme kararı aldı.

Marco Visa Ajans tarafından çekilen klipin yönetmenliğini ise Bayram Tunç üstlendi. Tunç’un yönetmenliğindeki klipte plato olarak Denizli ve denizli-isadami-tekil-a-icelim-mi-inceoglu-klip-İ-2Kuşadası’ndaki bazı mekanlar kullanıldı. Yaklaşık 1 ay süren çalışma sonrası ortaya konulan klip özellikle kumsal sahnesiyle dikkat çekiyor.

Kuşadası sahillerinde gerçekleştirilen kumsal çekimlerinde oynayanların tümü de ya Denizlili ya da Denizli’de okuyan üniversite öğrencilerinden oluşuyor.

Grup klibi yaklaşık 10 gün önce sosyal medyadan Denizlililerin beğenisine sundu. Hızla yayılan ve binlerce kez izlenen klip Tekil-A hayranlarından beğeni topluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı