REKLAMI GEÇ

Grup Yorum 2 yıl sonra Denizli’de

Grup Yorum 2 yıl sonra Denizli’de

Türkiye’nin en uzun soluklu gruplarından biri olan Grup Yorum, Cuma akşamı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Denizlili sevenlerine bir konser verecek. Şu sıralar, Gezi eylemlerinde yaşamını yitiren Berkin Elvan için yaptıkları şarkıyla gündemde olan grubun 9 Mayıs’ta yapacağı Denizli konserine ilgi yoğun.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2014 Salı, 11:17

‘Cemo’, ‘Haziran’da ölmek zor’, ‘Uğurlama’ … Hangi siyasi görüşten olursa olsun yüz binlerin ezbere bildiği şarkıların mimarı Grup Yorum, 2 yıl aradan sonra Denizlili hayranlarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin en uzun soluklu gruplarından biri olan, üyeleri değişse de konsepti ve müzik kalitesinden ödün vermeyen özgün grup, isyan eden, baş kaldıran, devrimi çağıran türküleriyle Cuma Günü Denizli’de olacak.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Cuma akşamı gerçekleştirilecek olan Grup Yorum Konseri’nin biletlerine ilgi yoğun. Organizatör Ahmet Çağın Cafe Delicia’da satılan konser biletlerinin tükenme noktasına geldiğini dile getirdi.

anons
Son olarak Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz kapsülünün ağır yaraladığı ve uzun süren yoğun bakım sürecinin ardından yaşamını yitiren Berkin Elvan için yaptıkları şarkı ile gündeme gelen Grup Yorum’un 9 Mayıs Cuma akşamı Denizli’de gerçekleştireceği konser için ayrıntılı bilgiyi 0 258 261 20 35 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı