REKLAMI GEÇ

Önder Focan kültür-sanat için Denizli’ye geliyor

Önder Focan kültür-sanat için Denizli’ye geliyor

Denizli Rotary Kulübü, kent genelinde gerçekleştireceği kültür sanat faaliyetlerine gelir sağlamak amacıyla Türkiye’nin en ünlü jazz sanatçısı Önder Focan’ı Denizli’de ağırlamaya hazırlanıyor. Önder Focan, rotaryenlerin projesi için Çarşamba Günü Rout’ta sahne alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2017 Pazartesi, 18:09

Denizli Rotary Kulübü’nden geliri kültür sanat faaliyetleri için harcanacak bir konser. Kulüp, geliriyle yalnız kent merkezi değil ilçelerde de kültür sanat aktiviteleri gerçekleştirmeyi hedefledikleri organizasyon için Denizli’ye Türkiye’nin jazzda bir numarası olarak gösterilen Önder Focan’ı getiriyor.

GELİRİ KÜLTÜR SANAT PROJELERİNE
Çarşamba günü Route’ta gerçekleştirilecek Önder Focan Konseri için Denizlihaber.com’a açıklama yapan Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Çakmak, konserden elde edilecek gelirin tümüyle kulübün önümüzdeki süreçlerde kent genelinde yapılması planlanan etkinliklerde kullanılmasını hedeflediklerini söyledi.

TÜM JAZZ TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ
Kültür sanat projeleri için bir kültür sanat etkinliği düzenlemenin daha doğru olacağını düşünerek böyle bir organizasyon yaptıklarını da sözlerine aktaran Çakmak, “Dolayısıyla bu anlamlı proje için Önder Focan gibi önemli bir ustayı ağırlamaktan da mutluluk duyuyoruz. Konseri kulübümüz üyesi olsun olmasın arzu eden tüm jazzseverler izleyebilir” diye konuştu.

SAAT 21.00’DE SAHNE ALACAK
Route Performans Sahnesi’nde Denizlili sevenleriyle bir araya gelecek olan Focan’a vokalde Su İdil, piyanoda Batuhan Şanlıel, yaylılarda Ozan Musluoğlu ve davulda Burak Cihangirli eşlik edecek. Konser Saat 21.00’de başlayacak. Biletler Route ve Denizli Rotary Kulübü’nden temin edilebiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı