REKLAMI GEÇ

Ozanca’dan imza günü

Ozanca’dan imza günü

Denizlili Türk Halk Müziği sanatçısı Ozan Ozanca (Ozan Karpuz) ilk albümü “Ege’den” için imza günü düzenledi. Halikarnas Kültür’de hayranları ile buluşan Ozanca albümünü imzaladı, söyleşi gerçekleştirdi. Ozanca, albümünü Haziran 2015’te kaybettiği babası Ethem Karpuz’a ithaf etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2016 Cumartesi, 16:19

Konser ve sahne çalışmalarında Ege türkülerine hayat veren Ozan Ozanca, uzun süren çalışmaların ardından çıkardığı “Ege’den” adlı albümü ile önemli bir çıkış yakaladı. Müzik marketlerde yerini alan albümdeki türkülerden “Erik Dalı Gevriktir”e klip çeken Ozan Ozanca, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Tıklanma rekorları kıran klipte sanatçının eşi, oğlu ve amcası da rol alarak destek verdi.

ALBÜM İÇİN İMZA GÜNÜ
Ozan Ozanca, yeni albümü “Ege’den” için imza günü gerçekleştirdi. Halikarnas Kültür’de sevenleri ile buluşan Ozan Ozanca, albümünü imzaladı, ardından da söyleşi gerçekleştirdi.

TÜRKÜLERE SAHİP ÇIKIN
“Ege’den” albümünde Muğla’dan Toroslar’a uzanan bir yolda ilerlediklerini belirten Ozan Ozanca, “Bu albümde Ege Bölgesi’nin tüm yörelerinin ezgileri var. Muğla’dan başladık, Toroslarda yolculuğumuzu sonlandırdık. Albümde çok güzel, çok özel türkülerimiz var. Türkülere sahip çıkmalıyız” dedi.

BABASINA İTHAF ETTİ
Yeni albümü “Ege’den”î 28 Haziran 2015’te kaybettiği babası Ethem Karpuz’a ithaf ettiğini belirten Ozanca, “Babam benim müzik yolculuğumda hep yanımda durdu, hep destekledi. Bu albümü kaybına alışamadığımız babama ithaf ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı