REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Kargo rüzgârı

Pamukkale Üniversitesi Müzik Kulübü’nün davetlisi olarak ilimize gelen Kargo Grubu, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyon öğrencilerden tam not aldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2007 Cumartesi, 01:00

Pamukkale Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından düzenlenen KARGO konseri büyük bir coşkuya sahne oldu. Mühendislik, tıp ve iktisat fakültelerinde okuyan öğrencilerden oluşan Rock Topluluğu The Worms, yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalarak şarkılarını seslendirdi. Daha sonra muhteşem şovuna başlayan Kargo Grubu, solist Koray Candemir’in müthiş performansıyla izleyenleri büyüledi. Konserin başlamasıyla birlikte olağanüstü bir ses ve ışık gösterisine dönüşen gecede, bir buçuk saati aşkın sahnede kalan grup bugüne kadar yayınladığı albümlerinden şarkılar seslendirdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup, PAÜ öğrencilerinden de büyük ilgi gördü.

Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi’nde bulunan ve bir gösteri merkezine dönüştürülen konser alanı, muhteşem sahnesi ve konser ortamı ile Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine ayrıcalıklı bir eğlence ortamı sundu. Konser sonrası görüşlerini aldığımız KARGO elemanları, Pamukkale Üniversitesi’nde bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirtirken, organizasyonun başarısından dolayı müzik kulübüne teşekkür ettiler. PAÜ öğrencileri ise Kargo’nun PAÜ’de konser vermesinden büyük mutluluk duyduklarını ve ayrıca konser alanı olarak seçilen ortamın çok etkileyici olduğunu belirttiler. Koray Candemir’e olan hayranlıklarını özellikle belirten öğrenciler, bu tür etkinliklerin devamını istediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı