REKLAMI GEÇ

Önce sesi sonra ismiyle beğenildi

Önce sesi sonra ismiyle beğenildi

Pamukkale Üniversitesi Öğrencisi Çise Taş, O Ses Türkiye’ye katıldı. Yıldız Tilbe’nin takımına giren genç kız, “Denizli’den geliyorum adım Çise” deyince isminin anlamı üzerine Acun Ilıcalı ile jüri üyeleri arasında isminin anlamı üzerine ilginç diyaloglar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 14:01

Türkiye’nin son yıllardaki en çok izlenen programlarından biri olan TV 8’in O Ses Türkiye Yarışması zaman zaman Denizlili yarışmacıları da ağırlıyor. Hafta sonu aslen Denizlili olmasa da Denizli’den yarışmaya katılan Çise Taş isimli Pamukkale Üniversitesi öğrencisi, ismiyle porgramın Pazar günkü bölümüne damga vurdu.

Sesi kadar güzelliği de dikkat çeken genç şarkıcı O Ses Türkiye Yarışması’na “Asla” isimli şarkıyla katıldı. Kırmızı elbisesi, uzun saçları ve dingin sesiyle şarkıyı sorunsuz okuyan Çise, hayranı olduğu sanatçı Yıldız Tilbe’yi döndürmeyi başardı.

Aslen Bolulu olan PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat bölümünde okuyan çise, şarkısını tamamladıktan sonra kendisine dönen Yıldız Tilbe genç kıza nereden geldiği ve adını sordu. Çise, “Denizli’den geliyorum ve adım Çise” deyince de Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri arasında isminin anlamı üzerine ilginç diyaloglar yaşandı.

Acun, Murat Boz ve Yıldız Tilbe’nin çise’nin anlamı üzerine gerçekleştirdiği ilginç diyalog sırasında Acun’un Çise’nin anlamanı bildiğini ileri süren Murat Boz’a “İsim mi fiil mi? Hadi bir de buradan bak” demesi gülüşmelere neden oldu. Yağan en ince yağmur anlamını taşıyan Çise ismi çok beğenilen PAÜ’lü genç şarkıcı, kuliste mutluluğunu kendisini desteklemeye gelen annesi Aynur ve Babası Mevlüt Taş ile paylaştı.

Müziği çok sevdiğini ve şarkı söylemeye ilgi duyduğu için amatör şekilde sahne deneyimi olduğunu belirten Çise Taş, O Ses Türkiye Yarışması’nda Yıldız Tilbe’nin takımında yarışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı