REKLAMI GEÇ

Sayko Alper’den Fatih Terim taklidi

Sayko Alper’den Fatih Terim taklidi

Denizli’nin fenomen grubu Necati ve Saykolar, ilk albümleri ve farklı kentlerde verdikleri konserlerle adından bahsettirmeyi sürdürüyor. Sahnede seslendirdikleri şarkılar kadar stand-up tarzı şovlarıyla da hayranlarını büyüleyen Necati Ve Saykolar’ın taklit ustası üyesi Alper Kayman’ın, Fatih Terim taklidi facebookta tıklama rekoru kırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 09:39

Çıkardıkları albümle Kral TV’nin en iyi satanlar listesine girmeyi başaran DEnizli’nin sevilen topluluğu Necati ve Saykolar, albümleri kadar farklı kentlerde ve Türkiye’nin prestij mekanlarında verdikleri konserlerle de kendilerinden bahsettiriyor.

Canlı performanslarında stand-up tarzı şovlar yaparak dinleyenlerini kahkahaya boğan Necati ve Saykolar’ın taklit ustası Alper Kayman sahnede Orhan Gencebay’dan Bülent Ersoy’a birçok ünlü sanatçının taklitlerini büyük bir ustalıkla gerçekleştiriyor.

Grubun kurucusu Necati Karadayı, bugün facebook sayfasından grup üyesi Alper Kayman’ın bir konser öncesi kuliste arkadaşlarına yaptığı Fatih Terim taklidiyle ilgili videoyu paylaştı.

Alper Kayman’ın Fatih Terim taklidi kısa sürede Denizli lokasyonunda Facebook fenomenleri arasına girmeyi başardı.

İşte o video;

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı