REKLAMI GEÇ

Sesini duyan Özay Gönlüm sandı

Sesini duyan Özay Gönlüm sandı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına İzmir’den katılan Feyzi Önder, sesinin Özay Gönlüm’e olan benzerliği ile tüm Türkiye’yi şaşırttı. Nine’nin Mektubu’nu okuyan, Özay Gönlüm’den bir türkü seslendiren Feyzi Önder kendisini herkese hayran bıraktı, ancak yarışmacı olamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2017 Cumartesi, 11:53

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması’nı İzmirli ilginç bir yarışmacıyı ağırladı. İzmir’den katılan ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde memur olan Feyzi Önder, elinde Özay Gönlüm’ün 3’lü sazı olan Yaren ve sesinin Denizlili sanatçı Özay Gönlüm’e olan benzerliği ile dikkat çekti.

Yarışma öncesi heyecanlı olduğu gözlenen Feyzi Önder, 10-12 yaşlarında çobanlık yaparken eline ilk enstrümanını aldığını ve o tarihten itibaren de sürekli çalıp söylediğini anlattı.

Özay Gönlüm hayranı olduğunu ve onun yolundan gittiğini ifade eden Feyzi Önder, Yaren’i de kendisinin yaptığını kaydetti.

Önder, “Özay Gönlüm hayranıyım ve onun yolundan ilerliyorum. Küçük yaşlardan itibaren hep onun türkülerini seslendirdim. Mehmet Yılmaz’ın Nine’nin Mektupları’nı okuyorum, kendim de yazıyorum. Çanakkale ile ilgili bir mektubu yoktu, onu yazdım. Bir de 15 Temmuz ile ilgili mektup yazdım” dedi.

Ardından yarışma bölümüne geçen Feyzi Önder, Nine’nin mektubunu okumaya başladığı andan itibaren bir anda ilgi odağı haline geldi. Özay Gönlüm’ün sesine olan benzerliği dikkat çeken Feyzi Önder, türküsünü seslendirdi, ancak yarışmacı olamadı.

Ilıcalı, “Biz sizi misafir etmiş olalım, yarışma platformunda olmanız pek uygun değil” diyerek gönderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı