REKLAMI GEÇ

TSM korosu büyüledi

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle izleyenleri büyüledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2007 Pazartesi, 01:00

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organize ettiği Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki konsere, Denizli Belediye Başkan Nihat Zeybekci eşi Ayşen Zeybekci’yle, yardımcılarından Ali Alaybeyoğlu, Denizli Belediyesi eksi başkanlarından Hasan Gönüllü ve Ziya Tıkıroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konsere aşırı ilgi olunca salon tıklım tıklım doldu.

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırlayıp sunduğu ücretsiz konserde; Hicaz, Rast, Nihavent, Uşşak Ve Hüzzam makamlarından 25 eser yer aldı. Şef Erol Çiftçi’nin yönettiği iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, Şükrü Tunar, Selim Aru, Celal Ertan gibi çok sayıda korist birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Bu arada, kısa süre önce yaşamını yitiren koro üyeleri Yeşim Taşbaş, Erol Aksoy ve Abdurrahman Çelik de unutulmadı. Koro üyeleri solistlerin en güzel seslendirdiği eserleri vatandaşların beğenisine sundu.

Şef Erol Çiftçi, konservatuarın sadece müzik eğitimiyle uğraşmadığını, sigarayı bırakmaya yönelik kampanya başlattıklarını söyledi. Koronun kampanya kapsamında çok sayıda sigara tiryakisine sigarayı bıraktırdığını ifade eden Çiftçi, sigara içen herkesin bu alışkanlığından vazgeçmesi çağrısında bulundu. Yaklaşık 3 saat süren konser, izleyicilerden tam not aldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, konser sonrası koro üyeleri adına Çiftçiye çiçek sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı