REKLAMI GEÇ

PERDE YENİ SEZONDA ”KAMYON’LA AÇILDI

PERDE YENİ SEZONDA ”KAMYON’LA AÇILDI

Şehir tiyatrosu yeni sezonu Kamyon adlı oyunu ile açtı. Başkan Osman Zolan da oyunu izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2017 Pazar, 12:56

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonu ‘Kamyon’ adlı oyununu sahneleyerek açtı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki oyunu Başkan Osman Zolan da sanatseverlerle birlikte izledi.

Anadolu’nun farklı yörelerinden pek çok kişinin ekmek parası için kamyonya göçünü anlatan oyunda sanatçıların performansına tam not veren Başkan Zolan, gösteri sonunda oyunculara çiçek verdi.

Geçen sezonda Şehir Tiyatrosu’nun 50 bin kişiye ulaştığına değinen Başkan Osman Zolan bu sezon 75 bini hedeflediklerini belirterek, “Tiyatro gruplarımız şehrimizde genç sanatçıların yetişmesine olanak sağlıyor ayrıca sahnelediği bu güzel oyunlarla Denizlimizin kültür ve sanat hayatına zenginlik katıyorlar” dedi.

İŞTE SAHNELENECEK OYUNLAR
Her hafta sonu saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahne alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 15 ve 16 Aralık’ta Kamyon oyununu,  10 ve 29 Aralık’ta ise Kahvede Şenlik Var oyununu sergileyecek. Aynı sahne ve saatte oyun oynayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise 3, 8 ve 17 Aralık’ta Söz Sende, 9 ve 24 Aralık’ta Buzlar Çözülmeden, 22 Aralık’ta Müsadenle Shakespeare, 23 Aralık’ta ise Töre oyununu oynayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı