REKLAMI GEÇ

4. Denizli Auto Show Fuarı açıldı

4. Denizli Auto Show Fuarı açıldı

CYF Fuarcılık tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ‘Denizli Otomobil, Ticari Araç ve Aksesuarları Fuarı” (Auto Show) açıldı.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2010 Salı, 17:05

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki fuarın açılışına, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, CYF Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Yüksel ve stant açan firmaların temsilcileri katıldı. Vali Erkmen, açılışta yaptığı konuşmada, Denizli’de ne kadar çok fuar açılırsa, kent için büyük bir canlılık getireceğini belirterek, ”Bu fuarlar, dünyada ve ilimizdeki ekonomide iyileşmenin yukarı doğru gittiğini göstermektedir. İlimiz için güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum” dedi.

CYF Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel ise, 18-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara katılan firmaların, otomobil ve ticari araçlarla ilgili en son ürünlerini sergilediklerini belirterek, Denizli ve çevresinden ilgi beklediklerini söyledi. Konuşmanın ardından, fuarın açılış kurdelesi Vali Erkmen ve katılımcılar tarafından kesildi. Protokol üyeleri, daha sonra, fuar alanındaki stantları gezdi.

Bir otomobil firmasının bayiliğini alan Sadıkoğlu Otomotiv standını da ziyaret eden Vali Erkmen, Sadıkoğlu Otomotiv yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

Fuarda; otomobil üreticileri ve bayileri, oto aksesuarları, oto modifiye sistemleri, oto iç dekorasyon, boya koruma ve oto bakım sistemleri, LPG sistemleri, lastik ve jantlar, motor yağları, koruyucu yağlar ve katkılar, yakıt tasarruf sistemleri, aküler, kredi ve finans kuruluşları, sürücü eğitim ve kursları, çekiciler, treyler, kamyonlar, panelvanlar, kamyonetler, pick-up’lar, otobüsler, minibüs ve midibüsler, kamyon römorkları, üst yapımcılar ( karoser, dorse, tanker vb. ), haberleşme ve araç takip sistemleri yer alıyor.

Fuara toplamda 26 firma katıldı. Denizli 2010 Auto Show Fuarı’nda, çevre illerdeki firmaların da katılımı ile 26 firma stand açtı. Fuar, 18-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında, 14.00 ile 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı