REKLAMI GEÇ

Denizli’de 14 Şubat’ta 9 çift Şiir Butik Otel’de evlenme kararı aldı

Denizli’de 14 Şubat’ta 9 çift Şiir Butik Otel’de evlenme kararı aldı

Denizli’nin tek butik konsepti Şiir Otel, 14 Şubat Sevgililer Günü programında ilginç bir rekora ev sahipliği yaptı. Şiir Otel’in resepsiyon salonu 9 ayrı evlilik teklifine tanıklık etti

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2013 Cuma, 17:30

14 Şubat Sevgililer Günü, Şiir Butik Otel’in romantik ortamında ve aşk melodileri eşliğinde kutlandı. Günün anlamına uygun dizayn edilmiş masalarda ağırlanan çiftler, Grup Müzika’nın romantik melodileriyle eğlendi.

DUYGULARINI ŞİİRLERLE DİLE GETİRDİLER
Butik Şiir Otel’in adına yakışır bir 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde, çiftler duygularını şiirlerle ifade ederken, Grup Müzika’nın seslendirdiği romantik şiirler çiftleri büyüledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli aşk şarkıları ile coşan çiftler, doyasıya eğlendi. Gecede duygu yüklü dakikaların yanında heyecanlı anlarda yaşandı. Konuklar arasında sevgilisine evlenme teklifi etmenin en doğru zaman olduğunu düşünen heyecanlı ve romantik aşıklarda vardı. Şiir butik Otelin romantik ortamında aşk melodilerinin eşliğinde birbirinden renkli ve farklı 9 evlenme teklifine şahit olundu.
ÖZEL MENÜ HAZIRLANDI
Şiir Butik Otel, 14 Sevgililer Günü dolayısıyla özel menüler hazırladı. Hem görsel hem de damak tadı bakımından çok özel bir gün geçiren çiftlerin Otel’den memnun ayrılmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Butik Şiir Otel Yöneticileri, “Şiir Butik Otelin özel günleri güzelleştirmede tek adres olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı