REKLAMI GEÇ

DÜNYACA ÜNLÜ SES CAMBAZLARI PAÜ’DE

DÜNYACA ÜNLÜ SES CAMBAZLARI PAÜ’DE

Yaptığı konser sezonu etkinlikleri ile kenti ve üniversitelileri müziğe doyuran ve pek çok müzik otoritelerince dikkatleri üzerine çeken Pamukkale Üniversitesi, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2010 Pazartesi, 18:02

40 yılı aşkın tarihi boyunca, 4 bine yakın konsere imza atan, 5 Grammy Ödülü ile başarılarını tescilleyen ve verdikleri tüm konserlerde biletleri tükenen dünyaca ünlü Acapella Topluluk “The Swingle Singers” Türkiye Turnesi’nde. Topluluk Türkiye’de İstanbul, Denizli, İzmir ve Ankara’da konser verecek.

Swingle Singers konserleri;
İstanbul- 23 Mayıs Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu
Denizli- 25 Mayıs Pamukkale Üniversitesi Konser Salonu
İzmir- 28 Mayıs Fuar Açıkhava Tiyatrosu
Ankara- 29 Mayıs ODTÜ Vişnelik Çim Amfi

The Swingle Singers, 1963 yılında çıkardıkları ilk albümleri “Jazz Sebastien Bach” tan günümüze giderek artan popülariteleri ve genişleyen repertuarları ile dünyanın dört bir yanında hayran kitlesi oluşturdu. Sekiz kişilik efsane vokal topluluk İstanbul, Denizli ve Ankara’da klasikten popülere, cazdan folk müziğine geniş bir repertuarla aralarında Bach, Purcell, Mozart, Beatles, Sting, Chick Corea ve Cole Porter`ın da bulunduğu sanatçı ve toplulukların eserlerini Akapella olarak seslendirecek. Beş Grammy Ödüllü Swingle Singers, İzmir’de de İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile sezon kapanış konserini gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı