REKLAMI GEÇ

GELECEĞİN KASPAROV’LARINA ÖDÜL

GELECEĞİN KASPAROV’LARINA ÖDÜL

Denizli Belediyesi Çocuk Dergisi 4. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda dereceye giren satranç ustaları çocuklar, ödüllerini aldı. Başkan Nihat Zeybekci, dereye girenlere ödüllerini verirken, minikler kategorisindeki tüm çocuklara satranç takımı, tişört ve şapka dağıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2010 Çarşamba, 17:55

Çamlık Ofis’te turnuvaya giren çocukları ödüllendirmek için tören düzenlendi. Törene, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu İl ve Bölge Temsilciler Kurulu Başkanı Halil Hilmi Darı ve Denizli Satranç İl Temsilcisi Ömer Gökçe ile çocuklar ve velileri katıldı.

Başkan Zeybekci, çocukların eğitimine ve gelişimine ayrı bir önem verdiklerini belirterek, ‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımız söz konusu olduğunda akan sular durur. Gelişmiş ülkelerin çocukları hangi ortamlarda yetişip kendini geleceğe hazırlıyorsa, bizim çocuklarımızın da bu olanaklara sahip olması ve gelecekte onlarla rekabet edebilmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir. Bu nedenle çocuklarımıza ayrı bir önem veriyoruz. Çocuklarımızın sadece eğitimde değil sosyal ve kültürel faaliyetler noktasında da kendini geliştirmesi gerekir. Bu tür organizasyonlar çocuklarımız için son derece faydalıdır. Denizli Belediyesi olarak benzer organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Turnuvada başarı kaydeden çocuklarımızı kutluyorum’ dedi.

Konuşmanın ardından Denizli Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Denizli Belediyesi Çocuk Dergisi 4. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Başkan Zeybekci, 3 kategorinin şampiyonlarına Digital Kamera, 2.’lerine Digital Fotoğraf Makinesi ve 3.’lerine MP3 Müzik Çalar verdi. Minikler kategorisindeki tüm çocuklara da satranç takımı, tişört ve şapka dağıtıldı.
Turnuvada dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şöyle:
Küçükler 1 Kategorisi: 1. Oğulcan Utku Çal, 2. Ozan Kaymak ve 3. Yunus Emre Erdoğan
Küçükler 2: 1. Batuhan Özen, 2. Ömer Doğan ve 3. Ahmet Selman Tercioğlu
Yıldızlar Kategorisi: 1. Kardelen Cemhan, 2. Okan Bulgurlu ve 3. Batuhan Obaoğlu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı