REKLAMI GEÇ

Genç işadamları kokteylde buluştu

DEGİAD üyeleri, derneğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Kokteyli’nde bir araya geldi. Kokteylde, derneğe yeni üye olanlara plaket verildi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Denizli Genç İşadamları Derneği, bu yıl da geleneği bozmayarak üyelerini Gençlik Kokteyli’nde buluşturdu.Protokol üyelerinin de yer aldığı kokteylde genç iş adamları moral tazeledi.

Dernek Başkanı Ercüment Erdem üyeler ve davetlilere yönelik yaptığı konuşmasında; “Ülkemizin ekonomik imkanları ve serbest ticaret şemsiyesi altında. Sanayi ve ticari atılımları ile ulusal ekonomiye her gün yeni ivmeler kazandıran genç işadamlarımız, kaydettikleri tüm başarılarını ülkemize gururla armağan etmektedirler. Ve bayrağımız dalgalandıkça, sevdalısı olduğumuz ülkemiz için çalışmaya devam edecekler” dedi.

Erdem’in konuşmasının ardından, derneğin yeni üyelerine plaketleri ve dernek kimlik kartları protokol üyeleri tarafından verildi. Fahri üyeliğe geçen 5 kişiye de teşekkür plaketi sunuldu. Derneğin yeni üyeleri şu isimlerdoen oluştu: Seda Ergene, Mine İpek, Pınar Erikoğlu, Fatma Korkmaz. Erkal Cezayirli, Gül Akyürek, Harun Erişkin, Emre Terzioğlu, Çağrı Emre Yurttürk, Kaan Toker, Ufuk Yıldız ve Melek Sözkesen birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.Dernekten emekli olan üyelerin isimleri ise şunlar: Haşmet Eke, Metin Çalışkan, İsmail Baysal, Baki Abalıoğlu, Nail Demireren, Turgut Dalaman, Coşkun Caner.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı