REKLAMI GEÇ

Miniklerden Teknoloji, Bilim ve Sanat Sergisi

Miniklerden Teknoloji, Bilim ve Sanat Sergisi

Abalıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Teknoloji Bilim ve Sanat Sergisi açtı. Yılsonu etkinlikleri çerçevesinde açılan sergiye velilerin ilgisi ise oldukça yoğun oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2010 Salı, 17:57

Abalıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri yılsonu etkinlikleri çerçevesinde Teknoloji Bilim ve Sanat Sergisi açtı. Her yıl düzenlenen ve öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan ürünlerin sergilendiği etkinliğe velilerin ilgisi ise oldukça yoğun oldu. Yapılan etkinlik hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Taylan, Abalıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, gördüğü teknoloji ve bilim konusundaki önemli çalışmaların dikkat çektiğini belirtti.

Okul Müdürü Bekir Halatcı’da okul olarak bu etkinliği her yıl düzenlediklerini ve öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladığı ürünler ve teknolojik çalışmaların bu sergide sunulduğunu belirtti. Müdür Halatcı, “Temel eğitimi destekleyen ve yavrularımıza yaşam becerileri kazandırmayı hedefleyen, eğitim programlarımız içinde, bilim ve sanatın önemli bir yer teşkil etmesine istinaden uyguladığımız etkinliğin ürünlerini sizlerle paylaşıyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı