REKLAMI GEÇ

Otomobil tutkunları iftarda buluştu

Denizli Otomobil Kulübü üyeleri iftar yemeğinde Denizli Anemon Otel’de bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2007 Çarşamba, 00:00

Otomobil tutkunları olarak bilinen Denizli Otomobil Kulübü üyeleri kendi aralarında kaynaşmak dostluklarını pekiştirmek için Denizli Anemon Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde söz alan Denizli Otomobilciler Kulübü Basın Sözcüsü Levent Atsak gazetelerde çıkan yarış yaptıklarına dahil haberler hakkında kendilerinin büyük rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Atsak, “Denizli Otomobil Kulübü üyeleri yarış yapan değil otomobillerini sevmeyi bilen kişilerdir. Sokaklarda trafiği tehlikeye düşürecek arkadaşlarımıza da yönetim olarak karşıyız. Böyle bir durumun bizim üyelerimiz arasında olmayacağına gönülden inanıyoruz. Eğer yarış yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa bunu sokaklarda, caddelerde yapmayalım. Çünkü yarış sokakta yapılmaz resmi olarak pistte yapılır. Bugün burada toplandıysak bilinmelidir ki biz bir bütünüz ve otomobillerimizi seviyoruz ki onu kötü olan her şeyden koruyoruz” dedi.

İftar yemeğine sponsorluk yapan birçok firma modifiye tutkunlarını hediye yağmuruna tuttu. Brıdgestone Denizli Bayi İslamoğlu Ticaret İşletmecisi Resul Yanar ve İsmail Yanar yaptıkları çekilişle otomobil tutkunlarına polo yaka tişört ve çok fonksiyonlu anahtarlık ve araba bakımı gibi birçok hediye verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı